Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Személyes átvétel:
Budapesten a XVI. kerület kertvárosi részén a 1161 Bp., Baross u. 191A-szám alatt várjuk kedves vevőinket! 

FIGYELEM!
A weboldalakon lévő egyes termékek a hatályban lévő jogszabályok értelmében csak is kizárólag a szakhatósági engedéllyel rendelkező fizikai boltunkban személyes megjelenést követően és nagykorúságot igazoló dokumentum valamint ha engedély köteles termék különösképpen fegyver, lőszer és KKV termék csak is kizárólag az adott engedély birtokában vásárolhatóak meg.

AZ ENGEDÉLYKÖTELES FEGYVEREK, LŐSZEREK CSAK SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHATÓAK MEG. 
​AZ ÁTVÉTELÉHEZ SZÜKSÉG VAN A VÁSÁRLÓ ÉRVÉNYES FEGYVERTARTÁSI ENGEDÉLYERE, SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁRA, LAKCÍMKÁRTYÁJÁRA!

Előre egyeztett időpontban vagyunk csak nyitva!

Ingyenes parkolás a ház előtt. Aki tömegközlekedéssel tervezi utazását, annak az Örs Vezér térről a 31, 131, 144-es buszal vagy a Puskás Ferenc stadiontól a 130-as busszal és egy rövid sétával érhet el minket.

Jelen weboldal használatának feltételei a következőek:
Jelen weboldal felhasználói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, elfogadják, hogy a FHD Kft semmilyen esetben sem terhelhető felelősséggel jelen weboldal használatáért. Az oldal valamennyi kép-, szöveges és hangfájlja, továbbá az animációk, videók stb. kivonatos vagy bármilyen más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivonatok másolása, tárolása és további feldolgozása csupán magáncélra engedélyezettek. Üzletszerű használatuk írásbeli engedély alapján történhet.

A megadott árak bruttó árak, tartalmazzák a forgalmi adót, azonban a szállítási költségeket nem!
Az ügyfél elfogadja, hogy a kijelölt listákon, bonusz kártyákon és hírleveleken keresztül érkező adatok cégcsoporton belüli piackutatási és marketing célokra összesíthetők, feldolgozhatók, tárolhatók és használhatók. Az FHD Kft. fenntartja magának a jogot, hogy adott esetben kizárjon bizonyos személyeket/cégeket a szerviz és/vagy a szállítás teljesítése alól, amennyiben erre alapos oka van.

Az olyan esetlegesen jogellenes cselekményekért vagy információkért, amelyek a jelen oldalon megadott, a World Wide Web más oldalaira irányító elektronikus utalások által történnek, valamint az olyan tartalmakért, amelyeket a kapcsolattartás során különböző személyek vittek fel fórumainkra, FHD Kft. csak akkor vállal felelősséget, ha arról ténylegesen tudomása volt, és  ha nem cselekedett azonnal annak érdekében, hogy az információkat eltávolítsák, vagy az azokhoz történő hozzáférést nem zárták le. A diszkriminatív, megbotránkoztató, morálisan elítélendő vagy jogellenes tartalmakat a web-rendszergazda távolíthatja el.

 A személyes adatok javítják szerviz szolgáltatásunkat, az adatok adott esetben továbbadhatók a cégcsoporton belül a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében. Az üzleti feltételekkel kapcsolatos további kérdéseit kérjük, írja meg nekünk e-mail címünkre, és hamarosan válaszolni fogunk. Minden beküldött anyaggal kapcsolatban a szerzője kijelenti, hogy egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzák és automatikusan lemond szerzői jogáról és az esetleges publikálási honoráriumról.

 Az FHD Kft. semmilyen jellegű felelősséget nem vállal a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért. Csupán azért tudunk garantáltan kezeskedni, hogy igyekszünk az ilyen hibák számát a lehető legalacsonyabban tartani! Ehhez kérjük az Önök segítségét is.

Az üzemeltető FHD Kft. nem vállal felelősséget a weboldalakon bemutatott termékek személyes megvásárlását követően a nem rendeltetésszerű használatából keletkezett közvetlen vagy közvetett bekövetkezett vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá a testi épséget, egészséget megkárosító következményekért.

Ha az oldalon elírást, hibát vagy esetleg valótlanságot talál, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb javítani tudjuk.
info@fhd.hu

A Szolgáltató elektronikus vagy papíralapú számlát állít ki.

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk!